VENUS BAR

VENUS BAR

Történelmi, elegáns, erőteljes

Alkalmas: Speciális kávézók, közepes térfogatú helyeken.

Kávéfőző, amely elmondja az eszpresszó történetét, és jelképezi a kézzel készített eszpresszó gépeket. A Venus bár függőleges testével, műszaki jellemzőivel és a legfinomabb anyagok felhasználásával továbbra is egy kávéfőző, amelyet a kialakítása és technológiája miatt értékelnek.

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

Részletek

Történelem


Vénusz a római panteon istennője. Ez egy olyan név, amely felidézi a szépség lényegét, a forma, elegancia, kegyelem gazdagságát és annak a nőnek a csábító nőiességét, aki Párizsot nyert Helen iránti szeretetéért cserébe.

Úgy tűnik, hogy a Vénusz még ma is megőrzi annak az istennőnek a pompáját, amelyről a nevét veszi, nagy és szelíd tükrös felületeivel. Ez egy figyelemelterelés, amely elbűvöl és elnyer. A Venus közvetlenül a második világháború után akarja visszavenni a Victoria Arduino márka pompáját, és ezt egy formájú és tiszta anyagú eszpresszógépen keresztül teszi. Egy olyan hirtelen változó világban a Vénusz erőteljesen kiemelkedik, elegáns és lenyűgöző stílusával legyőzi és megszépíti a csésze kávé elfogyasztásának napi rituáléját.

Tervezés


A Vénusz két különböző változatban kapható; króm és réz. A verzió kiválasztása után a kézművesek a testet ikonikus kialakításába ütik. Ez azt jelenti, hogy a Victoria Arduino eszpresszógép minden külső része ügyes kézművesek gondos törekvésének eredménye, akik minden egyes darabon nagy figyelmet fordítanak a részletekre. A gép elkészítése után karcálló felülettel van bevonva.

Finomított technológia


A szabadon álló Venus bar szárazabb, forróbb párát hoz létre, amely garantálja a cappuccino legkiválóbb krémességét. Két vagy három csoport áll rendelkezésre az egyéni igényekhez igazodva. A Victoria Arduino professzionális kávéfőzők megbízhatóságához híven a Venus Bar kettős biztonsági rendszerrel rendelkezik, szeleppel és termosztáttal, miközben a hidraulikus rendszerek tökéletes hőstabilitást biztosítanak. A félautomata változatban - jobban hasonlítva a hagyományos modellhez - egyszerűen húzza meg a kart a kávé kiadagolásához, míg a volumetrikus változatban csak nyomjon meg egy gombot. Egyszerűen forgassa el a csapokat forró víz vagy gőz előállításához. A gép használata egyszerű és intuitív, és tekintettel a mozgások és mechanizmusok egyszerűségére, a gép rendkívül tartós.

Adatok
Cikkszám
MMXS2_SEM02
Tömeg
60 kg/db
Hasonló termékek