EAGLE ONE

Rendelhető
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE
EAGLE ONE

Az Eagle One a kávézók új generációjának támogatására készült, ahol a TERVEZÉS, A TELJESÍTMÉNY és a FENNTARTHATÓSÁG meghatározó tényezők voltak, kellemes és emlékezetes élmény megteremtésében.

EAGLE ONE: A SPECIALITY KÁVÉ JÖVŐJE

 

 

NEO technológia (új motoroptimalizálás)

TFT multifunkciós kijelző

LCD-kijelző minden csoport számára felvételi idővel

N. 2 Cool Touch pálca

Szigetelt kazánok

TEERS

Automatikus tisztítás

Térfogati adagolás

Rozsdamentes acél portafilterek

inox pavilon

N. 1 melegvizes pálca (2 programozható adag).

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

Részletek

"Úgy gondolom, hogy a speciális kávé jövőjét, hogy tovább növekszik és elterjed az egész világon. Egyre inkább az emberek mindennapi életének normális része. Ez nem csak egy különleges csemege, hanem éppen az, ami számukra a kávé, főleg fiatalabb generációknak. "
James Hoffmann,
Az Eagle One fejlesztésének tanácsadója

NEO
Kevesebb kibocsátás,
kevesebb környezeti hatás.

Az Eagle One-t azért fejlesztették ki, hogy az új technológiák alkalmazásával csökkentse környezeti hatásainkat. Az energiafogyasztásból származó szén-dioxid-kibocsátás új anyagok felhasználásával és a gép egyedi kialakításával minimalizálható. Ez pénzt takaríthat meg az energiaköltségein, különösen más gépekhez képest.


Teljesen új motor.


A NEO motor azonnali fűtési rendszert használ, egyedülálló szigetelő mechanizmussal, amely nemcsak a hőeloszlást, hanem az energiafogyasztást is csökkenti. Szinte azonnal működik, csak az extrakcióhoz szükséges vízmennyiség melegítését teszi lehetővé, ezzel csökkentve az energiával kapcsolatos költségeket.

A termelékenység és a teljesítmény továbbra is magas, de a fogyasztás jelentősen csökken. Az LCA * (életciklus-felmérés) bemutatta, hogy az Eagle One 23% -kal kevesebb környezeti hatással volt-e ugyanarra a kategóriájú gépre.

A szabadalmaztatott technológia.
A TERS (Temperature Energy Recovery System) a kibocsátott vizet a bejövő víz előmelegítésére használja. Az eredmény 8% -os megtakarítást jelent a teljes gépfogyasztásban.

 

Gőzkazán: 7 Lt
Kávéfőző: 0,14 Lt
Teljesítmény: 5000 W
Feszültség: 230 / 380V
Frekvencia: 50/60 Hz
Nettó / Bruttó súly: Kg. 69/83

Adatok
Cikkszám
MVAEGL1VN302
Tömeg
69 kg/db
Hasonló termékek