VA358 WHITE EAGLE T3

Rendelhető
VA358 WHITE EAGLE T3

Elegáns, hatékony, stilizált

Alkalmas: Kiváló minőségű kávézókba, nagy mennyiségű kiszolgáláshoz,igényes baristáknak, barista versenyzőknek, speciális kávézókba.

A VA358 White Eagle folytatja azt a tendenciát, hogy a speciális kávézóknak állandó, megbízható és hatékony eszpresszógépet kínálnak. Az ügyfél és a barista kapcsolatának javítására készült VA358 a minőséget helyezi az első helyre. 

 

T3 hőmérséklet-szabályozási technológia

TFT multifunkciós kijelző

Szigetelt kazánok

HEES adagoló rendszer

Térfogati adagolás

N. 2 Cool Touch gőz pálcák

N. 1 melegvizes pálca gazdaságosítóval

Led lámpák a gép hátullján (Vers. STEELUX).

 

 

 

 

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

Részletek

Tervezés
Művészet, luxus és kivitelezés

A White Eagle minden részletét gondosan megtervezték és szakszerűen megépítették. Krómozott csoportfejeinek kialakítása az egyéniség kijelentése. Az oldalsó panelek barázdált alakja az alján végigfutó krómtól ragyog.

Csakúgy, mint Victoria Arduino által létrehozott bárminek, a White Eagle is úgy tervezték, hogy örömet szerezzen a szemnek és megnyerje az ügyfeleket.

A modern és a klasszikus stílus egyensúlyával a White Eagle időtlen. Eleganciája túllép a röpke divaton, mégis a feltörekvő trendek hullámát hordozza magában, és mint ikon önmagához, közvetítve maga az olasz eszpresszó értékeit és hagyományait.

Technológia


Ezt a gépet az ipar legújabb technológiájának beépítésére építették.

T3 technológia: A T3 technológia használatával önállóan beállíthatja a hőmérsékletet az egyes csoportok fejéhez. Lehetővé teszi a különböző keverékek testreszabását a gépben.

Térfogati adagolás: Fejenként legfeljebb 4 adag programozható.

Shot Timer: A beépített shot timer funkcióval minden főzőfej önállóan időzíthető külső időzítő használata nélkül.

Automatikus tisztítás: A White Eagle lehetővé teszi az egyes csoportok önálló automatikus tisztítását. Ez azt jelenti, hogy a mosás és a megrendelések egyidejű végrehajtása lehetséges. 

Energiatakarékosság: A White Eagle programozható úgy, hogy bármikor be- és kikapcsoljon. Energia- és időmegtakarítás.

Visszapillantó tükör: A visszapillantó tükörrel a barista most lehajlás nélkül nézheti a kávészűrő kimenetét. Egy kis előrelátás, amelyet értékelni fognak mindazok, akik használják.

Cool Touch: A Cool Touch gőzkar karja hőszigetelt, hogy biztonságos legyen a barista számára és könnyen tisztítható.

Kényelem


Hisszük, hogy egy barista munkája valami meghökkentővé válik, amikor képesek arra, hogy tehetségüket a pohárhoz és az ügyfelekhez irányítsák.

A White Eagle kezelőszervei biztosítják az esztétika működését; egyedülálló sziromszerű nyomógomb panelje úgy helyezkedik el, hogy a kezelő minden mozdulatát egyszerûvé és intuitívvá tegye, csakúgy, mint az innovatív Steam Power Control rendszer, amely lehetõvé teszi a barista számára a gõzbot nyitását és bezárását a kar egyszerû elfordításával. .

Ellenőrzés

SIS (lágy infúziós rendszer)

A SIS minden alkalommal garantálja a lágy és krémes eszpresszó kivonatokat. Ezt a rendszer nyomásának figyelemmel kísérésével végzi, és az extrakciós folyamat folytatásával fokozatosan növeli ezt a nyomást. 

 

 

Kazán: 14 Lt
Teljesítmény: 7300 W
Feszültség: 230 / 380V
Frekvencia: 50/60 Hz
Nettó / Bruttó súly: Kg. 74/90

Adatok
Cikkszám
MVA358AVT302
Tömeg
74 kg/db
Hasonló termékek