THERESIA

Rendelhető
THERESIA

Alkalmas: Igényes szakemberek számára, kiváló minőségű házi gép, speciális kávézók.

Kiváló, vonzó, egyszerű és funkcionális eszpresszógép gép. A hagyomány és az innováció ötvözésével a Theresia egy olyan eszpresszógép, amelyet a tökéletes eszpresszó kényeztetésére terveztek. Nemcsak szabadidős pihenésként, hanem egy kis luxusként, amelyet értékelni és kóstolni kell.

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

Részletek

Tervezés


A Doriana és Massimiliano Fuksas által tervezett Theresia egy kávéfőző, amelyet a kávé ínyencének otthon, a hajóján vagy az irodában lehet. A gép karosszériája szupertükör rozsdamentes acélból készül. Az acélt tapasztalt kézművesek dolgozzák fel, akik a fém lézervágása után 112-szer hajtogatják az anyagot. A kész projekt az egyik legstilizáltabb gépünk.

Technológia

T3 technológia

Egy professzionális kávéfőzőben a hőmérséklet rendkívül fontos szerepet játszik, mivel erősen befolyásolja az eszpresszó minőségét. A stabil hőmérséklet kiváló és megismételhető eredményt biztosít. Ennek elérése az eszpresszóipar egyik legnagyobb kihívásává vált. Kutatással, tanulmányokkal és mélyreható kísérletezéssel sikerült megoldást találnunk, amely minden egyes paraméter vezérlését biztosítja.

Így született meg a T3 Technology. A T3 technológia azt jelenti, hogy a Barista három különböző hőmérsékleti paraméterrel állíthatja be az egyes csoportok szállítási hőmérsékletét: fúzióban lévő víz, gőz és szállítási csoport. A gép elvégzi a többit: a digitális nyomás- és hőmérsékletérzékelők azonnal információt küldenek a vezérlőnek, amely három független PID-n keresztül aktívan kezeli az egyes változókat.

HEES technológia

Kidolgoztunk egy új elszívórendszert, a nagy hatékonyságú elszívórendszert (HEES). A HEES fokozza a csésze minden egyes kávékeverékének aromáját, mert az összes pompás és krémes anyagot közvetlenül az új extrakciós rendszeren keresztül továbbítja. Az eredmények megismételhetősége és a krém tartóssága a fő előnye ennek a technológiának, amely kijavítja a tapasztatlan kézből adódó tapadási hibákat, biztosítva a tökéletes eszpresszót.

A kávéfőző összes információja megjelenik egy LED-képernyőn.

A Terézia „beszélget” a baristával, és megosztja a T3 rendszerek által nyújtott összes információt. A TFT kijelző minden adatot valós időben ad a felhasználónak, hogy elősegítse a lehető legjobb eszpresszó készítését.

Ellenőrzés

PID (arányos integrált származtatott ügylet)

A PID technológia lehetővé teszi a barista számára, hogy az LCD kijelzőn csak néhány kattintással, nagyon pontos mértékben figyelje és manipulálja a hőmérsékleteket. A baristának még nagyobb irányítást biztosít a kávéfőzés során.

SIS (lágy infúziós rendszer)

A SIS minden alkalommal garantálja a lágy és krémes eszpresszó kivonatokat. Ezt a rendszer nyomásának monitorozásával teszi, és az extrakciós folyamat folytatásával fokozatosan növeli ezt a nyomást. Ez a folyamat rendkívül fontos, amikor a lehető legjobb poharat keresi.

Intelligens funkciók

A Theresia kávéfőző kis méretében a bajnokok technológiáját testesíti meg. A főzési csoport, a vízmelegítő és a gőz hőmérsékletének független szabályozása, valamint az állítható dózismennyiség és az infúzió előtti idő garantálja a kiváló extrakciót és konzisztenciát. A rendszer korlátozza az energiafogyasztást az alkatrészek fűtéskezelésével, amely energiát takarít meg.

Adatok
Cikkszám
MTHER1300101
Tömeg
32 kg/db
Hasonló termékek