ADONIS CORE

Rendelhető
ADONIS CORE
ADONIS CORE
ADONIS CORE
ADONIS CORE
ADONIS CORE
ADONIS CORE
ADONIS CORE
ADONIS CORE

Elegáns, hatékony, stilizált

Alkalmas: Kiváló minőségű kávézók, nagy mennyiségű helyszínek, igényes szakemberek, barista versenytársak, speciális kávézók.

Az Adonis egy eszpresszó gép azok számára, akik szeretik a kávé hagyományait és a modern dizájnt. Az Adonis a legjobb eszpresszógép olyan kávézók és üzletláncok számára, amelyek gyönyörű dizájnt keresnek, anélkül, hogy feláldoznák a fejlett eszpresszó technológiákat.

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

Részletek

 

Tervezés


Művészet, luxus és kivitelezés

Az Adonis minden részletét gondosan megtervezték és szakszerűen megépítették. Krómozott csoportjainak eredeti kialakítása az egyéniség megállapítása. Az oldalsó panelek folyékony alakja krómral ragyog, amely a kerületük mentén fut.

Mint minden, amit Victoria Arduino készített, úgy az Adonis-t is úgy tervezték, hogy a szemnek örüljön, és megnyerje az ügyfeleket, bármennyire is megkülönböztetőek.

A modern és klasszikus stílusok egyensúlyával az Adonis időtlen. Eleganciája túllép a röpke divaton, mégis a feltörekvő trendek hullámát hordozza magában, és mint ikon önmagához, közvetítve maga az olasz eszpresszó értékeit és hagyományait.

Technológia


Ezt a gépet az ipar legújabb technológiájának beépítésére építették.

Térfogati adagolás: Fejenként legfeljebb 4 adag programozható.

Shot Timer: A beépített shot timer funkcióval minden főzőfej önállóan időzíthető külső időzítő használata nélkül.

Automatikus tisztítás: Az Adonis lehetővé teszi az egyes csoportok önálló automatikus tisztítását. Azt jelenti, hogy a mosás és a megrendelések egyidejű végrehajtása lehetséges. Már nem kell várnia a nap végéig a kávé minőségének lehetséges kockázatával.

Energiatakarékosság: Az Adonis programozható úgy, hogy bármikor be- és kikapcsoljon. Energia- és időmegtakarítás.

Visszapillantó tükör: A fordított tükörrel a barista most lehajlás nélkül nézheti a kávészűrő kimenetét. Egy kis előrelátás, amelyet értékelni fognak mindazok, akik használják.

Cool Touch: A Cool Touch gőzkar karja hőszigetelt, hogy biztonságos legyen a barista számára és könnyen tisztítható.

Kényelem


Hisszük, hogy egy barista munkája valami meghökkentővé válik, amikor képesek arra, hogy tehetségüket a pohárhoz és az ügyfelekhez irányítsák.

Az Adonis kezelőszervei összeolvasztják az esztétikát a funkcionalitással; egyedülálló sziromszerű nyomógomb panelje úgy helyezkedik el, hogy a kezelő minden mozdulatát egyszerûvé és intuitívvá tegye, ugyanúgy, mint az innovatív Steam Power Control rendszer, amely lehetõvé teszi a barista számára a gõzbot nyitását és bezárását a kar egyszerû elfordításával. .

Ellenőrzés


SIS (lágy infúziós rendszer)

A SIS minden alkalommal garantálja a lágy és krémes eszpresszó kivonatokat. Ezt a rendszer nyomásának monitorozásával teszi, és az extrakciós folyamat folytatásával fokozatosan növeli ezt a nyomást. Ez a folyamat rendkívül fontos, amikor a lehető legjobb poharat keresi.

Adatok
Cikkszám
MADONS1VDG02
Tömeg
84 kg/db
Hasonló termékek