Eureka Mignon Specialita Matt fekete 15BL

Nincs raktáron
Eureka Mignon Specialita Matt fekete 15BL

Az Eureka mignon a piacon fellelhető egyik legjobb háztartási automata kávéőrlő. A Specialita elsősorban esspresso készítéshez ajánlott, de durvább őrléshez is használható.

Részletek

Az őrlőt a legkeményebb otthoni baristák igényeire fejlesztették ki. 

Halk motor technológhiával felszerelt, kompakt és könnyen kezelhető egy érintőképernyő segítségével, folyamatos őrlést biztosít. 

Használat 

Az intuitív érintőképernyő rendkívül egyszerűvé tesz minden használatot. Könnyen lehetővé teszi az adagok beállítását, egyszeri vagy dupla adag beállítását és a folyamatos kávéőrlést. Az érintésmentes villa minden filter tartóval kompatibilis. Helyezze a portafiltert a villára, majd nyomja előre, hogy aktiválja a gombot, ami elindítja az őrlést. 

Őrlés 

A Mignon egy általános felhasználású őrlő, bármilyen főzési formához használható, de kifejezetten esspresso készítéséhez ajánlott. A durvaság beállításához egyszerűen fordítsa el a mikrométeres szabályozó kart. Ugyan szintmentes , de rendelkezik egy skálával, ami leegyszerűsíti a folyamatot. Az őrlés pontos és folyamatos, itt a legfontosabb elem az 55 mm-es edzett acél sorja. Az adagolás 1.4-1.8g/s esspresso esetén, 1.5-2.1g/s durvább beállításnál. 

Hogyan készült: 

A Mignon-t jól kialakított és megépített, széles színválasztékban elérhető. A test fémből készült, ami strapabíróvá teszi, az átlátszó, műanyag tároló 300g-nak megfelelő mennyiségű kávébab tárolására alkalmas. 

Egyéb tulajdonságok: 

310Watt-os / 1350 RPM-es motor 

ACE rendszer, mely csökkenti a felhalmozódást és a statikus elektromosságot 

Hangszigetelt technológia - Az előző modellekhez képest halkabb 

Gyártási hely: Olaszország

Tulajdonságok: 

Márka: Eureka 

Szín: Fekete 

Őrlő Típusa: Automatikus 

Sorja típusa: Acél 

Használat: Otthoni 

Garancia: 24 hónap 

Kávébab tároló kapacitása: 300 g 

Szélesség: 12 cm 

Magasság: 35 cm 

Mélység: 18 cm 

Adatok
Cikkszám
EME55B23M20T_00N000001
Hasonló termékek