Fazenda Serra Donnabella 250g

Out of stock
Fazenda Serra Donnabella 250g

Ország – Brazília

Régió – Monte Santo de Minas

Farmer – Carlos Eduardo Donnabella

Arabica Variáns – Yellow Catuai

Feldolgozási mód – Natúr

Termőhely tengerszint feletti magassága – 1150 m

 

Véleményünk szerint: Ezen tételünk, közepes testességgel rendelkezik, amely lágy diós és tejcsokoládés ízjegyekkel párosul. Édes utóíz jellemzi és kiegyensúlyozottság. A komplex ízvilágnak köszönhetően tökéletes alapot nyújt egy jó espressonak.

Details

 Minas Gerais déli részén 1150 méter tengerszint feletti magasságban található Fazenda Serra a Monte Santo de Minas közösség otthona. A helység különleges éghajlati adottságainak köszönhetően kiváló minőségű Red Catuai és Yellow Catuai specialty kávéfajták termesztésére specializálódtak.

 

A Fazenda Serra gazdaság eredete 1890-re nyúlik vissza, ami ma Carlos Eduardo Donnabella tulajdonában van, aki jelenleg 222.3 hektár földet birtokol. Carlos a kávétermesztés folyamatában fontosnak tartja a tradíciók megőrzése mellett a modernizálást annak érdekében, hogy minél jobb hozamot és minőséget érjenek el.

 

A gazdaság elkötelezte magát a fenntartható fejlődés mellett, amivel a környezet és a közösség érdekeit védi. A munkafolyamat minden részét a farmon végzik, ezzel is csökkentve a környezetet terhelő hatásokat.

 

Info
Article No.
OE03
Weight
250 g/pcs