PORLEX TALL II - KÉZI ŐRLŐ

Nincs raktáron
PORLEX TALL II - KÉZI ŐRLŐ
PORLEX TALL II - KÉZI ŐRLŐ
PORLEX TALL II - KÉZI ŐRLŐ
PORLEX TALL II - KÉZI ŐRLŐ

Porlex Mini II a piac egyik legnépszerűbb kézi őrlőjének új változata. A Porlex Mini II rendelkezik az előző verzió összes legjobb tulajdonságával - kompakt, tartós és kényelmes őrlési beállítással rendelkezik. Sőt, kiváló minőségű anyagokból készül, továbbfejlesztett sorja és újratervezett beállító gombja van. Különösen a brewinghoz ajánlott.

Részletek

Jellemzők:

- Kerámia kések - a továbbfejlesztett kerámia kések pontosabb és gyorsabb őrlést biztosítanak. A daráló előző változatához képest a fogantyú minden egyes elforgatásával körülbelül 1/3-mal több kávét őről. Ettől eltekintve a kerámia kések nem befolyásolják az elkészített kávé ízét, és nem tartják magukban a bab semmilyen aromáját.

- Őrlés beállítása - könnyen és gyorsan állítható be a sorja alatti gomb segítségével. Minden beállítás között 37 mikron különböség. A Porlex különösen ajánlott öntéshez és alternatív sörfőzési módszerekhez - AeroPress, dripperekhez, Chemex, French Press és egyéb brewing eszközökhöz.

- A test rozsdamentes acélból készült. A karcsú és hengeres forma elfér a kézben, és megkönnyíti az őrlést. Egyszerre körülbelül 20 gramm kávé őrlését teszi lehetővé.

 

Gyártva Japánban, Kirishima városában, Kagoshima gyárában.

Adatok
Cikkszám
Z034-005-002
Hasonló termékek