NS MYTHOS PLUS

NS MYTHOS PLUS
NS MYTHOS PLUS
NS MYTHOS PLUS
NS MYTHOS PLUS
NS MYTHOS PLUS
NS MYTHOS PLUS

Mythos Plus (beépített tamper)

A Mythos Plus megoldást kínál a következetlen tampolási nyomásra. A barista számára a kávé őrlésének gyors és következetes finomítása lehetővé teszi a magas termelékenységet elképesztő eredményekkel.

Használatához a barista egyszerűen megőrölheti a kávét, lenyomja a kart, amíg kattan. Ez azt jelzi, hogy az optimális nyomást elérte.

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

 

Részletek

Beépített tamper
A Mythos Plus alapfelszereltsége a beépített szabotázs. Ez a rendszer lehetővé teszi a barista számára, hogy az eszpresszó őrlést gyorsan az optimális nyomásra tompítsa. Az inkonzisztens tampolás és következésképpen az eszpresszó kiküszöbölése.

Titán sorja 75mm
Ez a daráló alapfelszereltsége a titán sorja, amely kétszer olyan hosszú, mint a normál sorja. Lehetővé teszi akár 3500 font kávé őrlését, mielőtt cserét igényelne.

Mikrometrikus őrlés beállítása
Mikrometrikus őrlés beállítással a barista a köszörülés legkisebb beállításához igazíthatja az őrlés bármely pontján.

Clump Crusher Tech
Ez a technológia biztosítja, hogy az adag mindig csomómentes legyen, és azt a bolyhos, egyenletesen elosztott kávét adja

Többfunkciós LCD kijelző
Ennek az LCD-kijelzőnek a segítségével a barista beállíthatja az adagot, a darálót számos barista módba állíthatja, és lezárhatja a darálót, hogy a beállítások ne módosulhassanak.

Portafilter tartó
Ez a daráló képes tartani a portafiltert adagolás közben, ami azt jelenti, hogy a barista más berendezéseket is működtethet az őrlési folyamat során.

Adatok
Cikkszám
AMI_7002
Tömeg
20 kg/db
Hasonló termékek