NS MYTHOS BASIC

NS MYTHOS BASIC
NS MYTHOS BASIC
NS MYTHOS BASIC
NS MYTHOS BASIC
NS MYTHOS BASIC
NS MYTHOS BASIC

Mythos Basic

Miközben alapmodell, ez a gép több mint más. Ha képes a kávé gyors őrlésére igény szerint, szinte semmilyen visszatartás nélkül, ez az egyik prémium őrlőnk. Nem is beszélve a három programozható adagolási lehetőségről, az adagolási mód be- és kikapcsolásáról, valamint a barista módról, amely minden modellnél alapfelszereltség.

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

Részletek

Acél sorjak 75mm
Ez a daráló alapfelszereltségében acél sorja van. Lehetővé teszi akár 1500 font kávé őrlését, mielőtt cserét igényelne.

Mikrometrikus őrlés beállítása
A mikrometrikus őrlés beállításával a barista a köszörülés legkisebb beállításához igazíthatja az őrlés bármely pontján.

Clump Crusher Tech
Ez a technológia biztosítja, hogy az adag mindig csomómentes legyen, és azt a bolyhos, egyenletesen elosztott kávét adja

Többfunkciós LCD kijelző
Ennek az LCD-kijelzőnek a segítségével a barista beállíthatja az adagot, a darálót számos barista módba helyezheti, és lezárhatja a darálót, hogy a beállítások ne módosulhassanak.

Portafilter tartó
Ez a daráló képes tartani a portafiltert adagolás közben, ami azt jelenti, hogy a barista más berendezéseket is működtethet az őrlési folyamat során.

Adatok
Cikkszám
AMI_7132
Tömeg
20 kg/db
Hasonló termékek