GRINTA

GRINTA
GRINTA
GRINTA
GRINTA
GRINTA
GRINTA
GRINTA
GRINTA
GRINTA
GRINTA
GRINTA
GRINTA

A Nuova Simonelli Grinta nagyon intuitív és könnyen használható, mivel az eszpresszó minőségű őrléshez csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy őrlési beállítást, és a portafiltert a csúszda alá nyomja.
A csúszda alatti kapcsoló aktiválja a darálót, és mielőtt pislogna egyet, a portafilter csodálatosan következetes őrléssel tölt fel.

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

Részletek

Műszaki specifikáció
Nagy kapacitás: A Grinta óránként több mint 10 font kávét képes kezelni, ami otthoni használatra több mint elegendő. Legalábbis reméljük ...
Könnyen használható: Válassza ki az őrlés beállítását, és nyomja be a portafiltert a főkapcsolóba, hogy megkapja az őrlést. Se bonyolult gombok, se menük, se véletlenszerű opciók, csak őrölt kávé.
Pontosság, precízió, precízió: Ne üljön ott és ne aggódjon, hogy milyen következetesek lesznek a csiszolások, amelyek ebből a gépből származnak, ez a legtöbb beállítást könnyedén képes kezelni.
Megbízható: Mivel ilyen nagy mennyiségű kávét tud őrölni, nem kérdés, hogy a Grinta tisztességes ideig tart.
Nagy garat: Biztosan elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen minden nap babot tölteni. Javasoljuk azonban, hogy a teljes babot tárolja légmentesen vagy a lehető legközelebb a levegőhöz, hogy biztosítsa a maximális frissességet.

 

 

Szélesség 5,25 hüvelyk
Mélység 5,25 hüvelyk
Magasság 16,5 hüvelyk
Watt 220W
Feszültség 110-112 V
Tok anyaga műanyag
Babtartály kapacitása, 5 kg
Adagolási lehetőségek Nincs programozás - Minden kézi
A beállítási konfiguráció lépcsőzetes - Makró és Mikro beállítások
Daráló stílusú sorja - lapos acél
Sorja átmérője 50mm
Anyag Műanyag

Adatok
Cikkszám
AGRINTATEM00
Tömeg
3,6 kg/db
Hasonló termékek