Eureka Mignon Classico Matt fekete

Nincs raktáron
Eureka Mignon Classico Matt fekete

Az Eureka mignon a piacon fellelhető egyik legjobb háztartási automata kávéőrlő. A Classico a klasszikus Mignon modell továbbfejlesztett változata. Az őrlő kompakt és könnyen kezelhető. 

Kifejezetten esspresso-hoz ajánlott, de bármilyen főzési eljáráshoz használható. 

Használat 

A Mignon Classico folyamatosan őrli a kávét, az érintésmentes villa minden filter tartóval kompatibilis. Helyezze a portafiltert a villára, majd nyomja előre, hogy aktiválja a gombot, ami elindítja az őrlést. 

Őrlés 

A Mignon egy általános felhasználású őrlő, bármilyen főzési formához használható, de kifejezetten esspresso készítéséhez ajánlott. A durvaság beállításához egyszerűen fordítsa el a mikrométeres szabályozó kart. Ugyan szintmentes , de rendelkezik egy skálával, ami leegyszerűsíti a folyamatot. Az őrlés pontos és folyamatos, itt a legfontosabb elem az 55 mm-es edzett acél sorja. Az adagolás 1.1-1.5g/s esspresso esetén, 1.5-2.1g/s durvább beállításnál 

Hogyan készült 

A Mignon-t jól kialakított és megépített, széles színválasztékban elérhető. A test fémből készült, ami strapabíróvá teszi, az átlátszó, műanyag tároló 300g-nak megfelelő mennyiségű kávébab tárolására alkalmas. 

Egyéb tulajdonságok: 

260 Watt-os / 1350 RPM-es motor 

ACE rendszer, mely csökkenti a felhalmozódást és a statikus elektromosságot 

Gyártási hely: Olaszország 

Részletek

Tulajdonságok: 

Márka: Eureka 

Szín: Fekete 

Őrlő típus: Automata 

Sorja típus: fém 

Felhasználás: otthoni 

Garancia: 24 hónap 

Kávébab tároló kapacitása: 300g 

Szélesség: 12 cm 

Magasság: 35 cm 

Adatok
Cikkszám
EMP50E23M20P_00000001
Hasonló termékek