EVERPURE® CLARIS ULTRA 250

VAN
Raktárkészlet:
EVERPURE® CLARIS ULTRA 250
EVERPURE® CLARIS ULTRA 250
EVERPURE® CLARIS ULTRA 250
EVERPURE® CLARIS ULTRA 250

Az Everpure Claris Ultra a világ első szűrőbetét-családja, amelyet egy új, szabadalmaztatott vízszűrési és kondicionálási technológia felhasználásával terveztek, ami hatékonyan ötvözi az ásványianyagok redukálását és a korrózióvédelmet egy kompakt egységben.
Ennek eredményeként a Claris Ultra segít elérni a legjobb minőségű kávé, eszpresszó és forró italok szervírozását és a tiszta, kemény jégkockák elkészítésében.

Alkalmazás

Drip kávékészítők és eszpresszó gépekhez

 • A legjobb minőségű pörkölt kávé / megfelelő alapanyagok hozzáadása
 • Vízkő elleni védelem / kerülje a gyakori vízkőmentesítést
 • Fokozott energiahatékonyság / alacsonyabb üzemeltetési költség
 • Kis alapterület / kevesebb helyigényEverpure Claris Ultra előnyei

 • Megakadályozza a vízkő lerakódását a kávé drippereken, espresso és tea készítő gépeken, sőt a kisebb jégképeben is.
 • Megelőzi a gép alkatrészeinek a kemény víz okozta korrózióját, valamint korrózió következményeként kialakuló fémes lerakódásokat (vas, ólom, réz, kadmium, higany) a gép alkatrészein.
 • Megakadályozza a hirtelen pH-csökkenést amit a dekarbonizációs szűrés okoz és fenntartja az optimális pH-szintet a tiszta jégkockákhoz és a legjobb ízű, legjobb minőségű dripped kávé és eszpresszó elkészítéséhez.
 • Semlegesíti a víz zavarosságát, a szerves szennyeződéseket, a klórt, mellékízt és szagmaradványokat, amik a szüretlen vízben vannak (amiért a beépített integrált aktív szén blokk szűrő felel).
 • Alacsonyabb szerviz költség – a vízkő okozta meghibásodások miatt nem kell leállni, biztosítja a gép hatékony működését és a hosszú élettartalmát.
 • Széles skálájú szűrő család.
 • Kompakt, helytakarékos.
 • Kisebb nyomásesést és nagyobb áteresztőképességet kínál.

 

Részletek

Az Everpure Claris Ultra piacvezető technológia a víz lúgossága és ásványi anyag tartalma közti egyensúlyt biztosítja
A vízszűrő berendezés tervezése világelső mérnöki áttörés, kétlépcsős szűrési folyamatot egyesít – részleges hidrogén lágyítást és elválasztást.
1. lépés: Lágyítás: Ion csere: Lúgosság enyhítése és víz keménységét,
2. lépés: Elválasztás: Stabilizálja az ásványi anyag tartalmat – elválasztó anionok segítségével.

A végeredmény egy harmonikus vízelegy, szinte semleges pH értékkel, ami meggátolja a vízkőlerakódást.
Ez a folyamat ideális vizet biztosít a kávé ízélményének fokozásához

Üzemeltetői megtakarítási előnyök

Alacsony üzemeltetési költség. A gép leállásának, javításának és teljes cseréjének pénzügyi hatása megterhelő lehet az üzemeltetőnek. Az előre nem látható költségek, javítási idő – különösen csúcsidőszakban – negatív hatással lehet üzletére.

A Claris Ultra új technológiája megoldást kínál az alacsonyabb üzemeltetési költségek biztosításával és a berendezések hosszú élettartamának elősegítésével. Az eredmény elégedett szolgáltatók és elégedett ügyfelek egyaránt.Szabadalmazott DOUBLEND fejlesztés pontos és precíz vízkeménység szabályozást szolgáltat
Az Everpure Claris Ultra, hagyományosan a Claris termékcsaládhoz hasonlóan, DOUBLEND megkerülő szelep rendszer támogatásával garantálja a vízkeménység pontos szabályozását.
Az Everpure Claris Ultra termékcsalád hat különböző méretű patronból áll, amelyeknek kapacitása nagyobb, mint a hagyományos Claris sorozatoknál (1.700-20.000 Liter)
Az Everpure Claris Ultra széria a legnagyobb választékkal rendelkező víztisztító rendszer a piacon. Ettől lesz a Claris Ultra ideális megoldás kis és nagy volumenű vendéglátó ipari egységekhez a víz keménységétől függetlenül.
A Claris Ultra patroncsalád helytakarékos méreteinek köszönhetően helyigénye kicsi. A Claris univerzális szűrőfej kompatibilis a klasszikus Claris szűrőpatronokkal és az új Claris Ultra Filter patronokkal.

CLARIS ULTRA méret és kapacitás * 10kH alapján

Claris Ultra 170: 1 700L
Claris Ultra 250: 2 500L
Claris Ultra 500: 4 200L
Claris Ultra 1000: 8 500L
Claris Ultra 1500: 12 100L
Claris Ultra 2000: 20 000L

Fejek külön kaphatók.

 

Adatok
Cikkszám
4339-80
Tömeg
1,3 kg/db
Hasonló termékek
Termék specifikáció

Magyar nyelvű PDF: Pentair Claris Ultra 250 Magyar PDF

Angol nyelvű PDF: Pentair Claris Ultra 250 Angol PDF