AURELIA WAVE T3

AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3
AURELIA WAVE T3

Fejlett, Bátor, Forradalmi


Alkalmas: Kiváló minőségű kávézók, nagy mennyiségű helyszínek, igényes szakemberek, barista versenytársak, speciális kávézók.

Az Aurelia Wave T3 ideális eszpresszógép azok számára, akik soha nem látott teljesítményre és megbízhatóságra vágynak. A T3 technológia a barista számára hallatlanul szabályozhatja a víz hőmérsékletét az egész gépen.

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

Részletek

T3 wave: Az Aurelia Wave T3 a régi Aurelia II T3 és digitális gépünket építi fel, számos fejlesztéssel kiegészítve. Legfrissebb technológiánk; A Pulse Jet még nagyobb irányítást biztosít a felhasználó számára, lehetővé téve számukra, hogy különböző / testreszabható időközönként megállítsák és elindítsák a kávéáramlást, így a kávé többféle módon virágozhat. A T3 technológia biztosítja a barista számára az elsődleges kazán, a kávécsoportok kazánjának és az egyes csoportok feje hőmérsékletének teljes szabályozását. Míg a nagy felbontású érintőképernyő folyamatosan beszél ezekkel az alkatrészekkel a gyors és egyszerű beállítás érdekében. A Independent group head timers kijelző független felvételeket jelenít meg egyszerre, így nincs szükség külső időzítőkre. Ez a gép alapfelszereltségként számos olyan funkcióval rendelkezik, mint a digit modell, beleértve az automatikus tisztítást, az automatikus tisztítást, a kazánnyomás-programot, az energiatakarékossági beállításokat és még sok minden mást.

Több információ

wave: Az új Aurelia kiléte. Neve nemcsak egyedi megjelenését, hanem az eszpresszó technológia folyamatos mozgását is képviseli.

Első és legfontosabb az Aurelia Wave Smart Water Technology (opcionális). A kávéfőző történetében először ez a gép képes felismerni az alapvető vízparamétereket, és figyelmezteti a kezelőt, ha a minőség megváltozik. Mivel a víz az eszpresszó tömeges többségét teszi ki, és az eszpresszó berendezések figyelmeztetnek ha valami probléma van, ez biztosítékot nyújt minden üzemeltető számára, csökkentve a hosszú távú költségeket.

Nem álltunk meg itt, bár a SIS (lágy infúziós rendszer) sikerének kiépítésére kifejlesztettünk egy új Pulse Jet technológiát, amely lehetővé teszi az üzemeltető számára, hogy kivonatolási profilokat hozzon létre, amelyek mindegyike a távirányító interfészünkkel állítható be. Ez az interfész vezérelheti az extrakciót, az előkészítést, az adagolást és a tisztítást. Lehetővé teszi az üzemeltető számára az óránkénti, napi, heti és havi statisztikákhoz való hozzáférést is.

Mindez a Waves-szel kombinálva a részletekre, az energiafogyasztásra / a környezeti hatásokra összpontosít, és az ergonómia megszerzi a helyét az Aurelia II mellett, emelve a lécet arról, amit egy eszpresszógép még egyszer képes megtenni.

Adatok
Cikkszám
MAURE18VT302
Tömeg
80 kg/db
Hasonló termékek