AURELIA WAVE

AURELIA WAVE
AURELIA WAVE
AURELIA WAVE
AURELIA WAVE
AURELIA WAVE
AURELIA WAVE
AURELIA WAVE
AURELIA WAVE
AURELIA WAVE
AURELIA WAVE
AURELIA WAVE
AURELIA WAVE

Fejlett, Bátor, Forradalmi

Alkalmas kiváló minőségű kávézókhoz, közepes és nagy mennyiségű helyszínekhez, igényes szakemberekhez, barista versenytársakhoz, speciális kávézókhoz.

Az Aurelia Wave Semi ideális eszpresszógép mindazok számára, akik példátlan teljesítményre és megbízhatóságra vágynak

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

Részletek

Wave Semi: Az Aurelia Wave félautomatikus az Aurelia alapmodellje. Bár hiányozhat a volumetrikus adagolás és az LCD-kijelző, ez a gép több mint képes kiváló minőségű eszpresszó kiszállítására, különösen egy jól képzett barista kezén. Félautomata a gép teljes irányítás alatt tartja a baristát az extrakciós folyamatok során, amelyek megkövetelik, hogy mind elindítsák, mind befejezzék.

 

 

Wave: Az új Aurelia kiléte. Neve nemcsak egyedi megjelenését, hanem az eszpresszó technológia folyamatos mozgását is képviseli.

Első és legfontosabb az Aurelia Wave Smart Water Technology. A kávéfőző történetében először ez a gép képes felismerni az alapvető vízparamétereket, és figyelmezteti a kezelőt, ha a minőség megváltozik. Mivel a víz az eszpresszó tömeges többségét teszi ki, és az eszpresszó berendezések kiadják, ez biztosítékot nyújt minden üzemeltető számára, csökkentve a hosszú távú költségeket.

Mindez a Waves-sel kombinálva a részletekre, az energiafogyasztásra / a környezeti hatásokra összpontosít, és az ergonómia megszerzi a helyét az Aurella II mellett, emelve a lécet arról, amit egy eszpresszógép még egyszer képes megtenni.

 

 

Gép hossza 32 "
Gépmagasság 22 "
Gép szélessége 24 "
Kazán mérete 14 lt 
Volt 220v 
Watt 4700 
Amp 22 

Adatok
Cikkszám
MAURE18SEM02
Tömeg
78 kg/db
Hasonló termékek