APPIA LIFE 1 GROUPS

APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
APPIA LIFE 1 GROUPS
Model
Szín

APPIA LIFE: A SIKER GARANCIÁJA
Az Appia Life az Appia sikerein alapul. Magas termelékenységével és nagy teljesítményével ezt a gépet baristák ezrei értékelik világszerte.
Egyszerű és innovatív.

Az Appia élet kiemelkedik nemcsak bizonyított megbízhatóságával, hanem modern stílusával is, amely egyedivé teszi. Tökéletes kávéfőző nagy cégek, kávézók láncai számára, vagy bárhol, ahol rengeteg nagyszerű kávé készítésére van szükség.

Az Appia Life energiát takarít meg,
fenntartja a környezetet és költséghatékony.

 

Szerződött nagykereskedelmi partnereink kedvezményes árakért és kondíciókért lépjenek kapcsolatba velünk, a feltüntetett árak listaárak.

Amennyiben ön kedvezményre jogosult, úgy a kedvezményes ár feltüntetésre kerül.

Részletek

A baristák és az ügyfelek egyaránt lenyűgözésére készült Nuova Simonelli Appia Life volumetrikus eszpresszógép csúcsminőségű eszpresszót gyárt felejthetetlen élmény érdekében. Az acélgép a barista számára könnyen használható technológiával rendelkezik, lehetővé téve számukra, hogy a tökéletes poharat a nap folyamán ismételten elkészítsék. Hűvös tapintópálcája megakadályozza a barista sérülését az eszpresszó készítés során.

A sokoldalúság és a kényelem növelése érdekében ez a gép térfogati és kézi adagolást is kínál, lehetővé téve a barista számára, hogy a különleges italokhoz a tökéletes lehetőséget válassza. A puha infúziós rendszer segít csökkenteni az emberi hibákat azáltal, hogy optimalizálja a tampingot a tökéletes cupping elkészítéséhez. A következetesen sima kávé tálalása fontos lépés az ismételt üzleti tevékenység biztosításában, mivel az ügyfelek bízhatnak abban, hogy az első csésze kiváló minőségű eszpresszójuk csak az első a sok közül.

Annak érdekében, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb minőségű eszpresszót adja, ez a gép felhasználóbarát push pull gőzrendszerrel van felszerelve. A tökéletes eszpresszó elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű! Ehhez a géphez 110 V-os elektromos csatlakozásra van szükség.

 

Befoglaló méretek:
Szélesség: 40.64cm // 16 "
Mélység: 53.34cm // 21 "
Magasság: 55.88cm // 22 "

Adatok
Cikkszám
MAPP19SEM01
Tömeg
32,5 kg/db
Hasonló termékek